El Desconcert: "Plaers culpables", el 8 de maig a la sala Apolo

El Desconcert: "Plaers culpables", el 8 de maig a la sala Apolo

El Desconcert: "Plaers culpables", el 8 de maig a la sala Apolo

Actualitzat

La festa que celebra cada any l'aniversari d'iCat, que el 2016 es va autobatejar feliçment com "El Desconcert", ja té data. Serà dimarts, 8 de maig, al ja tradicional escenari de la Sala Apolo, a Barcelona, amb el lema "Plaers culpables", expressió que, portada al terreny de la música, es concreta en cançons que ens fa vergonya reconèixer que ens agraden i preferim mantenir en secret.

En aquesta tercera edició, artistes com Els Amics de les Arts, Els Catarres, Dolo Beltran, Ferran Palau i Halldor Mar s'han prestat a compartir en públic les seves preferències més íntimes, i amb ells Gertrudis, Koers, Marion Harper, Miquel Vilella, The Crab Apples, Sara Terraza & The Black Sheep, Lakaste i el duet format per Jair Domínguez & Òscar Andreu completen un cartell divers i obert, amb bandes i solistes que no han aparegut a cap de les edicions anteriors.

Tots tindran el suport inestimable d'una "backing band" formada per Toni Molina (bateria), Gerard Cantero (baix), Laia Alsina (guitarra), Aleix Cansell (teclats) i Pau Guillamet, "Guillamino" (electrònica), que aportarà el coixí sonor a una nit, esperem-ho, ben culpable. La direcció artística del concert està firmada per Pau Guillamet.

L'entrada a "El Desconcert" és gratuïta. Les invitacions es poden aconseguir al web i app d'iCat.

Sala Apolo, Barcelona

Dimarts, 8 de maig / 21.00

Obertura de portes: 20.30

icat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

Instagram