Seleccions catalanes

La Federació nord-americana espera que Villar rectifiqui sobre el Catalunya-EUA

L'amistós entre Catalunya i els Estats Units del 14 d'octubre encara està sense resoldre. El president de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Roche, es va reunir dilluns a Chicago amb els representants federatius nord-americans, que li han assegurat que volen jugar el partit. La Federació dels Estats Units no entén la negativa de la Federació Espanyola, i ha anunciat que faran pressió perquè, finalment, els deixi jugar contra Catalunya.

Actualitzat

La Federació Nord-americana de Futbol ha deixat de marge aquesta setmana a la Federació Espanyola perquè rectifiqui el seu veto a la disputa del Catalunya-Estats Units. Els nord-americans volen complir els compromisos econòmics amb la Federació Catalana i aquest dimarts tenen la intenció de parlar amb Ángel María Villar. Aquesta matinada, el president de la Federació Catalana, Jordi Roche, s'ha reunit a Chicago amb el president Sunil Guliati i li ha confirmat que vol jugar.

Villar defuig respondre

El president de la Federació Espanyola de Futbol, que va arribar ahir a la nit a Madrid amb la selecció espanyola sub-17 procedent de Corea, va defugir la pregunta del corresponsal de TV3 a la capital espanyola sobre el veto del Catalunya-Estats Units. Villar preferia que es parlés de l'èxit dels joves al Mundial de Corea, on han aconseguit la medalla de plata. Tot i això, s'espera que Villar podrà tractar en les pròximes hores un assumpte que la Federació Catalana espera que avui sigui l'eix central de reivindicació en la Diada de Catalunya.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut