Hoquei herba

Espanya no passa de l'empat contra el Pakistan i es complica el pas a les semifinals del Mundial

La selecció espanyola d'hoquei herba ha empatat a dos contra el Pakistan en partit corresponent a la tercera jornada de la primera fase del Mundial que s'està disputant a la localitat alemanya de Mönchengladbach. Santi Freixa i Pol Amat han capgirat el gol inicial de l'equip asiàtic. Els de Maurits Hendriks confiaven de sumar els tres punts, però un gol de Sohail Abbas, màxima figura del Pakistan, ha empatat el partit a un quart d'hora del final. Aquest dilluns l'equip espanyol juga contra Nova Zelanda en un partit decisiu per mantenir les seves aspiracions de classificació per a les semifinals.

Actualitzat
La selecció espanyola ha fet un pas enrere en les seves aspiracions de disputar la final del Mundial d'hoquei herba després d'empatar a dos contra el Pakistan, en partit corresponent a la tercera jornada del campionat. L'equip de Maurits Hendriks no ha sabut aprofitar les ocasions de penal córner i ha rendit molt per sota del seu nivell habitual en un partit decebedor.

Espanya ha començat per darrere en el marcador després d'un gol de Rehan Butt en el minut 10 però Santi Freixa i Pol Amat han capgirat el resultat. Quan semblava que l'equip espanyol sumaria una victòria molt important, l'estrella pakistanesa, Sohail Abbas, ha establert l'empat a dos definitiu en el minut 52.

Amb aquest resultat negatiu, la selecció espanyola haurà de guanyar els dos partits que li resten de la primera fase contra Nova Zelanda i el Japó per mantenir les seves opcions de classificar-se per a les semifinals del Mundial, tot i que no depèn d'ella mateixa.
Anar al contingut