El Vila-real continua fent història i es classifica per jugar les semifinals de la Champions

Arruabarrena ha tornat a ser l'heroi del Vila-real. El jugador argentí, que va marcar el gol que va classificar l'equip de la Plana per als quarts de final de la Lliga de Campions, aquesta nit ha donat el pas a les semifinals. Amb un gol en el minut 58 el Vila-real ha guanyat l'Inter, 1-0, i ha capgirat l'eliminatòria. El Madrigal ha estat una festa i ha celebrat de valent la classificació del seu equip.

Un poble d'uns 45 mil habitants té el seu equip entre els quatre millors d'Europa. El Madrigal ha viscut una festa màgica amb un Vila-real brillant, molt superior a l'Inter. Riquelme ha trigat a aparèixer a la primera part, però a la segona ha arribat la jugada clau. Minut 13. Riquelme pica la falta i Arruabarrena, igual que amb el Celtic, marca el gol més important de la història del club groguet. L'Inter no ha fet res per empatar i podria haver encaixat més gols si hagués encertat en les dues ocasions clares que ha tingut davant de Toldo. El porter italià també ha estat clau en aquesta jugada. El xut és de Riquelme i Toldo reacciona de manera sensacional. La victòria dels castellonencs ha tingut un punt més d'heroïcitat amb la violència que ha mostrat Materazzi en un cop de colze sobre Sorín, que li ha deixat l'ull esquerre impracticable. Materazzi no ha vist ni targeta groga. Quan l'àrbitre ha xiulat el final ha esclatat la tensió acumulada. La festa està justificada. El Vila-real jugarà la semifinal de la Champions.