Futbol

El vestidor del Madrid somia proclamar-se campió de Lliga en la visita del Barça al Bernabéu

El Reial Madrid gaudeix amb prudència dels nou punts que té de marge sobre el Barça. Amb tot, al vestidor merengue ja han tret la calculadora i han començat el compte enrere de l'"Alirón". Hi ha una possibilitat que excita força els madridistes: que l'equip pugui celebrar el títol en l'antepenúltima jornada de Lliga, just quan els blaugranes visitaran el Bernabéu. En aquest sentint, Sneijder ha reconegut que la idea motiva molt el vestidor blanc, tot i que també ha frenat l'eufòria assegurant que nou punts no són tants.

Actualitzat

Respecte a la possibilitat que el Reial Madrid es proclami campió de Lliga en la visita del Barça, Sneijder ha reconegut que "seria molt emocionant jugar aquest partit en aquest gran estadi i davant de tanta gent, contra el Barcelona i poder ser campions. Seria el millor moment". Tot i això, el jugador holandès ha tocat de peus a terra i ha indicat, que ara mateix l'equip pensa en el partit de diumenge i que s'ha de derrotar, primer, l'Almeria. Sobre els nous punts de diferència amb el Barça, Sneijder ha indicat que "no són tants punts, perquè al final són tres partits".

Raúl, oferta de renovació vitalícia

El Reial Madrid ha fet una oferta de renovació vitalícia a Raúl González. El capità madridista acaba contracte el 2010, i seria aleshores quan entraria en vigor el nou contracte, amb un càrrec de màxima responsabilitat en l'àrea que vulgui el jugador.

Anar al contingut