El PSOE es dispara en intenció de vot i guanyaria les eleccions generals, segons el CIS

El PP i Ciutadans empaten en intenció de vot en segona posició a gairebé 10 punts dels socialistes

RedaccióActualitzat

El PSOE guanyaria les eleccions al Congrés si se celebressin ara, segons el baròmetre del Centre d'Estudis d'Opinió, el CIS. Segons l'enquesta feta després de la moció de censura que va portar Pedro Sánchez a la presidència del govern espanyol, els socialistes superarien el Partit Popular per 9,5 punts de diferència amb una intenció de vot de gairabé el 30%.

El PP empataria en intenció de vot amb Ciutadans amb un 20,4% dels vots. Units Podem també baixa en intenció de vot i es queda amb gairabé un 16% de vots.
 

 

Pel que fa als resultats a Catalunya, Esquerra Republicana obtindria un percentatge del 3,9% i superaria en intenció de vot En Comú Podem, que baixaria gairabé un punt. El PDeCAT també baixaria lleugerament i es quedaria amb un percentatge de l'1,3% dels vots.     

Pel que fa a la valoració dels principals líders polítics, tots suspenen. Pedro Sánchez és el més ben valorat, amb una puntuació de 4. Al darrere, el demòcrata Carles Campuzano amb un 3,4 i  Albert Rivera, amb un 3,3. Pablo Iglesias, Joan Tardà i Mariano Rajoy no arriben al 3. 

ARXIVAT A:
PSOEPPCsUnides PodemERCPDeCAT
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut