Jesús Barrientos, president TSJC
Jesús Barrientos, president TSJC
Lleida

El president del TSJC reconeix que hi ha magistrats que volen marxar de Catalunya

José María Barrientos diu que ha rebut peticions de trasllat per la crisi política d'alguns jutges desplaçats, però que no hi ha cap allau

Actualitzat

El president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, el TSJC, Jesús María Barrientos, ha reconegut aquest dimarts a Lleida que hi ha jutges i fiscals destinats a Catalunya que volen marxar a causa de la crisi política. Adverteix, però, que no hi ha cap allau de peticions de trasllat.

"Alguns manifesten que han viscut una situació de tensió i d'inquietud personal que els fan prendre aquest tipus de decisió. Però aquesta anàlisi provisional no està constatada, això ho podrem fer amb el temps. Això no és una desbandada."

Barrientos ha dit que la mobilitat de jutges a Catalunya "és més elevada d'allò que és desitjable des de fa temps" i en les últimes setmanes s'han rebut peticions de trasllat de jutges que procedeixen d'altres comunitats autònomes.
Barrientos ha explicat que espera que aquests moviments no s'executin ja que "l'objectiu" és aconseguir una estabilitat a la plantilla.

El president del TSJC s'ha reunit a Lleida amb els representants de l'àmbit judicial, amb els quals ha tractat temes com la necessitat de reforços en alguns jutjats.

ARXIVAT A:
Procés català
Anar al contingut