El Manchester exhibeix la seva contundència a Roma (0-2) i posa la directa cap a les semis

No hi va haver "vendetta". El Manchester United es va imposar a l'Olímpic de Roma (0-2), després de resistir al setge dels italians durant tota la segona part. Va decidir l'estrella, el de gairebé sempre, Cristiano Ronaldo. L'extrem portuguès va desequilibrar l'enfrontament en el minut 39. Ja en el 66, un Wayne Rooney molt oportunista només va haver d'empènyer la pilota al fons de la xarxa. Amb aquest triomf, el líder de la Premier té molt coll avall la seva classificació per a les semifinals de la Champions.

La clau del matx va ser en el primer gol de Cristiano Ronaldo, que està en un moment de forma espectacular. Paul Scholes fa una bona centrada des de la dreta i el portuguès remata molt bé de cap des del punt de penal. Un gol força espectacular que després no va aconseguir igualar la Roma, tot i el rosari d'ocasions que va tenir en el segon temps. Taddei i Panucci van disposar de bones accions, però sense Totti, als italians els va faltar instint golejador als últims metres.