Hoquei patins

El Liceo s'imposa al Barça Lassa i s'emporta la Supercopa en el darrer sospir (3-2)

Un gol de Carlo Di Benedetto a deu segons del final quan hi havia l'empat a 2 en el marcador ha sentenciat la final a favor dels gallecs

El Liceo s'ha imposat al Barça Lassa i s'ha proclamat campió de la Supercopa que s'ha disputat aquest vespre al Pavelló Olímpic de l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurmí d'Anoia (3-2).

Els blaugranes han estat els primers en marcar gràcies al penal que ha provocat Pau Bargalló i que ha transformat Sergi Panadero al minut 3. El Liceo, però, ha plantat cara i ha mantingut el pols als d'Edu Castro fins que han aconseguit fer l'1-1 que ha sortit de l'estic d'Edu Lamas.

Només començar la represa, Marc Coy ha posat per davant el conjunt gallec (2-1). El Barça Lassa s'ha vist amb problemes però la persevarança s'ha acabat materialitzant amb un gol de Matías Pascual des de la frontal de l'àrea que obria del tot la final (2-2).

A deu segons del desenllaç, quan tots dos equips albiraven la pròrroga, Carlo Di Benedetto s'ha tret un cop de la màniga que Sergi Fernández, sota els pals, no ha pogut neutralitzar sentenciant el triomf per als de Juan Copa amb el definitiu 3-2. El porter del Liceo, el català Xavi Malián, ha estat guardonat com el millor jugador de la final i és que ha protagonitzat decisives aturades per evitar els gols del Barça Lassa.