Segona Divisió

El Girona guanya al camp del Salamanca en el debut de Narcís Julià a la banqueta (0-1)

El Girona ha sumat una victòria merescuda en la seva visita a Salamanca en el debut de Narcís Julià a la banqueta. El canvi de tècnic ha servit de revulsiu i l'equip gironí s'ha imposat amb un solitari gol de Moha a l'inici de la segona meitat. En la primera part, el Girona ja hauria pogut marcar en dues clares ocasions de Peragón, que ha estavellat un xut al travesser. En els últims minuts, Jorquera ha abandonat el terreny de joc commocionat i com que el Girona ja havia fet els tres canvis, Kiko Ratón ha acabat d'improvisat porter. El davanter ha evitat l'empat dels locals desviant un xut de Salva Sevilla. Amb aquest triomf, el Girona surt de la zona de descens.

Narcís Julià ha tingut un debut afortunat a la banqueta del Girona. Els gironins han fet bona la dita "entrenador nou, victòria segura" i han aconseguit un triomf balsàmic al camp del Salamanca que els permet sortir de la zona de descens. En la primera meitat el Girona ha estat molt superior i Peragón ha disposat de dues ocasions claríssimes per avançar el seu equip en el marcador. En la primera, Rossato ho ha evitat sota pals i en la segona ha estavellat un xut al travesser.

El gol del Girona només era una qüestió de temps i ha acabat arribant en l'inici de la segona part. La tercera oportunitat de perill ha estat la bona i Moha ha fet el 0 a 1, un gol que feia justícia als mèrits dels visitants. Amb el públic local molt enfadat pel mal joc del Salamanca, Dorca ha tingut la sentència però no ha pogut resoldre amb encert un mà a mà amb el porter català Biel Ribas.

Jorquera dóna l'ensurt

El partit disputat a l'Helmántico ha acabat amb ensurt i dels grossos. Albert Jorquera passarà tota la nit en observació després d'una trompada amb Linares. El porter gironí ha tingut un traumatisme cranoencefàlic i ha hagut de ser traslladat a l'hospital, on ha acabat recuperant la consciència. Jorquera ja està fora de perill. Kiko Ratón, que ha fet de porter improvisat perquè el Girona ja havia fet els tres canvis, ha evitat l'empat del Salamanca desviant de forma providencial una rematada de Salva Sevilla.