Hoquei patins

El Barça Sorli Discau guanya el Reus en el primer partit de la final de l'OK Lliga al Palau (5-1)

El Barça Sorli Discau va guanyar el primer partit de la final de l'OK Lliga contra l'Alnimar Reus al Palau per 5-1. Els de Quim Paüls van sortir molt forts a la pista, ja que en el segon 35 ja guanyen per 2-0. Els tarragonins van retallar distàncies de penal, però els blaugranes van marxar al descans havent tornat a ampliar l'avantatge (3-1). En la represa, el Barça va sentenciar amb dues dianes més. El segon partit de la final serà dijous a les set al Palau. Gual i García, del Reus, es perdran el matx per acumulació de targetes.

Només havien passat 35 segons del partit quan primer Panadero i després David Paéz van situar el 2-0 a l'electrònic del Palau Blaugrana. El partit es posava de cara als locals, però al cap de cinc minuts Gual, de penal, va retallar distàncies per al Reus. A partir d'aquí, el Barça va aconseguir la batuta del partit i va tornar a ampliar l'avantatge de dos gols abans d'anar al descans, amb un 3-1 favorable, amb una diana de Borregán.

En la represa, Borregán, altra vegada, quan havien passat quinze minuts, va fer el quart del Barça i, en el minut 18, David Paéz va fer el cinquè i definitiu gol.