Bàsquet

El Barça Regal jugarà la Copa, tot i perdre de forma contundent a la pista de l'Estudiantes (88-66)

El Barça Regal jugarà la Copa del Rei, tot i haver encaixat una contundent derrota a la pista de l'Estudiantes (88-66). Només dos dies després de guanyar l'Olympiacos al Palau, els blaugrana han tornat a oferir una imatge lamentable i han arribat a perdre de 34 punts en el tercer quart, però han acabat salvant els mobles.

Actualitzat
El Barça Regal jugarà la Copa del Rei, tot i haver encaixat una contundent derrota a la pista de l'Estudiantes (88-66). Només dos dies després de guanyar l'Olympiacos al Palau, els blaugrana han tornat a oferir una imatge lamentable i han arribat a perdre de 34 punts en el tercer quart, i a posar en perill la seva presència en una fase final per primera vegada a la seva història.

Quan falta una jornada per acabar la primera volta, el Barça estava virtualment classificat per a la Copa, i només una derrota de 47 punts o més l'hauria deixat fora de combat. Però l'equip de Xavi Pascual ha jugat amb foc i ha naufragat a la pista de l'Estudiantes, on ha ofert una imatge molt preocupant.

Els madrilenys han plantejat una defensa molt agressiva i un partit travat, i els blaugrana només han donat la cara en el primer quart de la mà de Lorbek. En el segon, un parcial de 12 a 0 ha trencat el matx i l'Estudiantes ha devorat un Barça que ha arribat a perdre de 34 punts. Els blaugrana han tingut poca intensitat defensiva, han perdut moltes pilotes -20 en total- i, sense Navarro, han aportat molt poc des del perímetre. Només CJ Wallace, màxim anotador del Barça amb 15 punts, s'ha salvat del naufragi i ha evitat una desfeta de proporcions descomunals.

Malgrat la derrota, el Barça entrarà a la Copa del Rei per la porta del darrere, tot el contrari que un Estudiantes que ha aconseguit el bitllet "in extremis" gràcies a la derrota de l'Obradoiro a Badalona.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut