Futbol

El Barça comença a preparar el duel contra el Granada amb Xavi pràcticament descartat

El Barça ha començat a preparar el duel de Lliga contra el Granada, tot i les baixes confirmades de Messi, Valdés, Alba i Alves. A aquests quatre jugadors, s'hi sumarà molt probablement Xavi, a qui es donarà descans pensant en el duel de Champions davant de l'Ajax. També Tello és dubte. Amb tants contratemps, dos jugadors del filial, Adama i Dongou, s'han entrenat amb el primer equip.

Actualitzat

El Barça ha començat a preparar aquest matí el duel de Lliga contra el Granada, tot i les baixes confirmades de Messi, Valdés, Alba i Alves. A aquests quatre jugadors, s'hi sumarà molt probablement Xavi, a qui es donarà descans pensant en el duel de Champions davant l'Ajax. També Tello és dubte. Davant de tants contratemps, dos jugadors del filial, Adama i Dongou, s'han entrenat amb el primer equip.

Xavi s'ha entrenat al marge del grup amb Jordi Alba. Tot i que es podria forçar la seva tornada, el cos tècnic del Barça preveu donar-li descans aquest dissabte perquè es pugui recuperar bé de la sobrecàrrega als isquiotibials.

Aquest dijous s'han entrenat tots els disponibles, entre ells Neymar i Alexis, els últims de incorporar-se perquè les seves seleccions es van enfrontar a Toronto el dimarts passat.

Mascherano: "Per a la Pilota d'Or cal agafar tot l'any, no l'últim mes"

Javier Mascherano ha manifestat que, per decidir qui es mereix la Pilota d'Or, "no cal agafar només l'últim mes o mes i mig, sinó tot l'any" i que, en aquest còmput global del 2013, el millor ha estat, sens dubte, el seu company Lionel Messi. "El fet que Messi no hagi pogut jugar els últims partits no canvia res. Si jo hagués de votar, el meu vot no varia en absolut pels últims quinze dies o l'últim mes", ha comentat sobre la decisió de la FIFA d'ampliar el tancament de les votacions per a aquest guardó.

Mascherano té clar, en qualsevol cas, que "Leo no necessita una Pilota d'Or per ser feliç", ja que, segons la seva opinió, té motius suficients per ser-ho. "Ell és el millor jugador que he vist en la meva vida", ha assegurat sobre el seu compatriota.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut