Actualitat blaugrana

El Barça, amb un gran Valdés, torna a la feina de cara al matx de Copa contra l'Alabès

Sense cracs, el Barça tampoc va oferir una gran imatge a Getafe, però se n'ha sortit força bé un cop vistos els resultats de la jornada. De fet, ha retallat una mica la diferència amb el líder i l'augmenta respecte al seu immediat perseguidor, el Madrid. La cara del partit va ser Xavi, que va fer de Ronaldinho, i la creu, Márquez. Però, un cop més, el "salvador" de l'equip va ser Víctor Valdés, que continua en un moment de forma estel·lar.

Actualitzat

Una vegada més, i ja en són unes quantes, Víctor Valdés va salvar un punt, ahir, al Coliseu Alfonso Pérez. Va ser en un vol en els últims instants de partit, com ja va fer al Camp Nou contra la Reial Societat, en una jugada que hauria pogut costar dos punts a l'equip de Rijkaard, o al Camp del Llevant, on les seves intervencions van evitar la derrota. I no només això. Fins i tot quan l'equip ha guanyat Valdés ha estat clau amb intervencions decisives quan el marcador era d'empat a zero. En un equip que destaca, sobretot, per la seva qualitat ofensiva, podria semblar que això és el mínim que se li pot demanar, però la veritat és que el de l'Hospitalet ha tancat definitivament el debat sobre la porteria blaugrana. Quan es parla de Ronaldinho, Deco, Messi o Eto'o tot són elogis. Quan es parla de la porteria, ara també és així.

Jorquera, titular a la Copa

Valdés deixarà pas a Jorquera en el pròxim partit. Dimecres hi ha Copa a Vitòria, i a la Copa, Jorquera és el porter titular. Motta, ja recuperat, també podria entrar en els plans de Rijkaard. És l'únic jugador recuperat de tots els que eren baixa per anar a Getafe, a part dels sancionats Ronaldinho i Deco. Avui, a l'entrenament, dos homes han passat pel confessionari de Rijkaard. Primer, Puyol, i quan el capità ha marxat, li ha tocat el torn a Ezquerro, que s'ha passat una bona estona parlant amb el tècnic holandès.

Anar al contingut