La plantació de marihuana a Eivissa (Guàrdia Civil)
La plantació de marihuana a Eivissa (Guàrdia Civil)

Desmantellen un laboratori de marihuana a Eivissa amb 1.300 plantes i fil musical

RedaccióActualitzat

La Guàrdia Civil ha desmantellat un laboratori de drogues a Eivissa, ha detingut tres persones i ha confiscat 1.300 plantes de marihuana, 27 quilos de cabdells preparats per a la venda i 28 d'haixix.

El laboratori tenia un sofisticat sistema per afavorir el creixement de la marihuana amb un sistema de reg automàtic, reguladors de llum i fins i tot fil musical.

Les plantes eren en una nau industrial del polígon de Montecristo, a la localitat de Sant Antoni de Portmany.

El grup desmantellat destaca per la seva elevada professionalització tant en l'elaboració de la droga com en la seva preparació per a la venda. Tenien, per exemple, un circuit de càmeres de seguretat per controlar qui s'acostava a la nau industrial.

 

El grup tenia un laboratori de processament d'oli d'haixix molt complet, una instal·lació que no és habitual a Espanya, segons la policia.

Els tres detinguts han passat a disposició judicial i el jutge ha ordenat el seu ingrés a presó. La policia els acusa de tràfic de drogues, pertinença a grup criminal. A més, tenien la llum punxada. La Guàrdia Civil ha fet escorcolls en tres pisos, un a Eivissa i dos més a Cala Vadella.

Anar al contingut