Actualitat blaugrana

Deco, Márquez, Ronaldinho, Iniesta i Thuram, fora de la llista per al partit contra el Badalona

L'entrenador del Barcelona, Frank Rijkaard, ha donat descans a quatre dels jugadors que van ser titulars en l'últim partit del seu equip, contra el Reial Madrid al Santiago Bernabéu. Deco, Ronaldinho, Iniesta i Thuram no han entrat en la llista de convocats per al partit de Copa del Rei contra el Badalona (Segona B), en què tampoc no participarà el mexicà Rafa Márquez, segons la llista de convocats facilitada avui pel tècnic holandès. Messi, lesionat, tampoc no hi serà.

Actualitzat

Per iniciar un nou camí a la Copa del Rei, contra el Badalona al camp del Centenari, de gespa artificial, Rijkaard ha convocat setze jugadors, entre els quals figuren Giovanni van Bronckhorst i Ezquerro, absents a Madrid, i els jugadors del Barcelona B Jesús Olmo i Jeffren Suárez. Respecte a l'última convocatòria, desapareixen de la llista Ronaldinho, Deco, Márquez, Iniesta i Thuram, tots ells per decisió tècnica, i també Messi, a causa de l'esquinç al lligament extern del turmell dret que es va fer en el partit del Santiago Bernabéu.

Els setze convocats per Rijkaard per al partit d'anada dels setzens de final de la Copa del Rei són: Valdés, Jorquera, Edmílson, Puyol, Sylvinho, Gudjohnsen, Xavi, Giuly, Oleguer, Saviola, Zambrotta, Motta, Gio, Ezquerro, Jeffren i Olmo.

Rijkaard demana més atenció en els primers minuts de joc

Frank Rijkaard ha demanat avui als seus jugadors més atenció defensiva en els primers minuts dels partits, i ha reconegut que al seu equip li ha faltat "agressivitat i tensió" en l'apartat defensiu en l'arrencada dels seus últims compromisos. El tècnic holandès ha insistit que els problemes defensius de l'equip no són responsabilitat exclusiva dels defenses, "sinó una mica de tot l'equip i fins i tot de l'entrenador".

"És veritat que hem encaixat massa gols en els primers minuts de partit, crec que és per falta d'agressivitat, d'atenció, no només a la rematada que conclou l'acció, sinó en tot el que passa abans", ha comentat. Rijkaard també ha lamentat que molts dels gols encaixats han arribat "per una pèrdua de pilota massa fàcil que el rival aprofita".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut