La tècnica Acció Humanitària Creu Roja Catalunya Bàrbara Díaz supervisa el carregament del material humanitari al camió aparcat davant el magatzem d…
La tècnica Acció Humanitària Creu Roja Catalunya Bàrbara Díaz supervisa el carregament del material humanitari al camió aparcat davant el magatzem de Creu Roja a la Pobla de Claramunt (ACN)
La Pobla de Claramunt

Creu Roja envia un miler de kits de cuina a Síria per donar suport a 5.000 persones

ACN La Pobla de Claramunt.-La Creu Roja ha realitzat aquest dilluns un enviament d'ajuda humanitària a Síria per donar suport a unes 5.000 persones. En concret, els voluntaris han preparat un miler de kits de cuina familiar (cadascun per a una família mitjana de cinc membres). Tot el material s'ha carregat des del Magatzem d'Acció Humanitària de Creu Roja, situat a la Pobla de Claramunt, i, posteriorment, s'ha traslladat el carregament fins al Port de Barcelona. El material s'enviarà amb vaixell fins a Latakia (Síria), on està previst que arribi d'aquí a dues setmanes aproximadament. Un cop allà, la Federació Internacional de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja i la Mitja Lluna Roja Síria faran el repartiment del material.

Actualitzat
Anar al contingut