Una de les webs que van atacar va ser la del Ministeri d'Economia

Anonymous ataca les webs de ministeris i partits i la de la Fundación Francisco Franco

Els portals d'informació dels ministeris d'Economia, de Justícia i de Foment, la web del Partit Popular i la de la Fundación Francisco Franco van rebre atacs informàtics que els van inutilitzar

Actualitzat

Els "hackers" d'Anonymous han continuat aquesta nit la seva campanya "operation Free Catalonia" contra les pàgines web dels ministeris espanyols i d'altres organismes públics i d'empreses.

La primera que van fer caure va ser la del Tribunal Constitucional, que va estar pràcticament tot el dissabte inutilitzada. Ja a la nit, van saturar les pàgines del ministeris d'Economia, de Foment i de Justícia. Després d'hores sense funcionar, aquest matí aquestes webs ja funcionaven amb normalitat. Anonymous anunciava en temps real el resultat de les seves accions:

 

 

 

També van fer caure la del Partit Popular durant dues hores. I la web de la Fundación Francisco Franco, que a primera hora del matí encara no s'havia restablert i no s'hi podia accedir.

 

Anonymous ja havia anunciat un seguit de sabotatges pel paper del govern espanyol en el conflicte català. La comunitat de ciberactivistes Anonymous va anunciar en un vídeo a finals de setembre que començaria una campanya amb el hashtag "freeCatalunya".

 

 

 

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut