Angulo salva el València d'un altre ridícul en l'últim minut

Ranieri es troba amb un València que no acaba de rutllar. Avui s'ha tornat a veure un equip sense recursos ni eficàcia enfront del Kashima, l'equip que el Barça va derrotar diumenge per 0-5. El partit semblava que acabaria amb un trist zero a zero, però Angulo, en l'últim minut, ha fet l'únic gol del partit. La rematada és de Salva, però l'últim que la toca abans d'entrar és Angulo. El campió de Lliga encara està molt lluny del València de la temporada passada.

Després dels cinc gols rebuts davant l'Albirex, l'equip de Claudio Ranieri no estava per gaires festes en el segon partit que ha jugat al Japó. Mantenir l'ordre defensiu i buscar l'oportunitat per al contraatac era l'ordre que s'havia de seguir. I tant de bo el València hagués plantejat d'aquesta manera el partit, perquè els davanters del Kashima Antlers han fet suar Cañizares i la seva defensa. El gol local semblava el més lògic, una vegada vist el joc dels uns i els altres. Ranieri no ho veia gens clar. En la segona part, amb la inclusió de Rufete i Xisco per les bandes, el joc ofensiu valencianista ha guanyat i el porter Sugiyama ha vist com el perill arribava seriosament a la seva porteria. Hi ha hagut ocasions per a Angulo i Salva, però els minuts anaven passant i la pilota no entrava. Al final, una rematada de Salva refusada pel porter japonès ha permès a Angulo marcar el gol que significava la victòria. Era el minut 90. Al final, triomf txe en una "València Japan Tour" que no passarà a la història.