Mushkaa i Bad Gyal han gravat el videoclip a Vilassar de Mar

Així sona "SexeSexy", la primera cançó juntes de Mushkaa i Bad Gyal

Les germanes Irma i Alba Farelo llueixen orgull vilassarenc en el videoclip de "SexeSexy", en què combinen català i castellà

RedaccióActualitzat

Mushkaa i Bad Gyal ja han estrenat la seva esperada cançó juntes, "SexeSexy". Un tema amb parts en català i en castellà que s'ha publicat aquest dijous a les 10 del vespre en punt, moment que han seguit en directe més de quatre milers de persones a YouTube.

Com a escenari del videoclip, la seva població. Les germanes Irma i Alba Farelo canten i ballen en diferents espais de Vilassar de Mar i, en els prop de quatre minuts que dura, comparteixen protagonisme amb la seva colla.

Amb això, Bad Gyal torna als seus inicis, amb l'estètica de gorra i jupa de cuir, aparcant els lluentons, i tornant a cantar en català, quan no ho feia en la seva llengua materna des que va començar la seva carrera.

El vídeo també transmet l'entronització d'Alba Farelo cap a la seva germana. "Pussy ke mana amb la germana", canta Bad Gyal a la part final, rimant el seu sobrenom amb Mushkaa. La germana gran rebla aquest final amb un "Ella és la que mana", en un missatge que simbolitza el pas del testimoni entre Bad Gyal i Mushkaa.

 

L'expectació per aquesta cançó era enorme des que la comunicadora Juliana Canet va avançar al programa "Que no surti d'aquí", de Catalunya Ràdio, la notícia, que les germanes Farelo no van confirmar fins al 14 de març.

Aquell dia en van avançar un tastet, fa dues setmanes, en un vídeo a TikTok en què totes dues interpretaven la tornada de la cançó. La plataforma el va retirar "per incompliment de les normes de comunitat", pel llenguatge explícit de la lletra, que parla de sexe desacomplexadament.

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut