Els avis de Reus denuncien al síndic de greuges la prohibició de manifestar-se de la Junta Electoral
Els avis de Reus denuncien al síndic de greuges la prohibició de manifestar-se de la Junta Electoral
Reus

200 denúncies dels avis de Reus al síndic contra la prohibició de manifestar-se

Els Avis i Àvies per la Llibertat de Reus asseguren que mantindran les concentracions al centre de Reus i que després de les eleccions reprendran les accions de protesta amb les consignes prohibides

Actualitzat

Els Avis i Àvies per la Llibertat de Reus presenten més de 200 denúncies al síndic de greuges contra la prohibició de manifestar-se per part de la Junta Electoral i asseguren que mantindran les concentracions al centre de Reus.

Després que primer els van prohibir manifestar-se per la llibertat dels presos polítics i més tard no els van deixar mostrar consignes en defensa dels drets humans, ara són ells qui han decidit presentar cartes de denúncia al síndic de greuges pel que consideren una vulneració clara de drets fonamentals. Davant de tot plegat, Josep Sierra, portaveu del col·lectiu, adverteix que es continuaran concentrant.

"No comprenem de cap manera com se'ns diu que no ens podem manifestar pacíficament en defensa dels drets humans ni res. Què farem ara? Fins dijous, el dia de les eleccions, que estem prohibits, continuarem trobant-nos a la plaça del Mercadal".

Després de les eleccions Sierra avança que reprendran les protestes en format "normal" i tenen previst fer un gran acte dissabte vinent per continuar reclamant la llibertat dels polítics empresonats.

ARXIVAT A:
Eleccions 21DArticle 155
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut