Anar a la navegació principal
Blogs

"50 Graus" (2a part)

Estrena el dilluns 21 de novembre, al 33, a les 24.25 

El segon capítol de "50 graus" analitza els límits que s'estan superant a causa de l'escalfament global, l'augment de temperatura que s'està registrant a Catalunya, que poc després del 2050 pot superar els 50 ºC en determinats llocs, i també els punts de no retorn del sistema climàtic.

El documental s'acosta a la realitat dels refugiats climàtics, dels abusos dels països del nord i de les seves polítiques extractives i d'apropiació del territori. Unes polítiques que empobreixen un sud especialment perjudicat pels efectes de l'escalfament global i les responsabilitats del neoliberalisme, la necessitat de decreixement econòmic i com afrontar l'emergència climàtica.

Amb la participació de Francisco J. Doblas-Reyes, Miguel Pajares, Saiba Bayo, Jordi Solé Ollé, Marta G. Rivera Ferré, Ferran Puig Vilar, Olga Margalef, Mònica Vargas Collazos, entre altres.

Un documental de SICOM i Entrepobles, dirigit per Josep Cabayol Virallonga, desaparegut fa poc, amb realització de Carlos Collazos i Judit Aranda i producció executiva de Josep Cabayol i Maria Lausín.Lausín

Amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, ACCD.

 

Anar al contingut
Cerca posts del blog