Un comitè d'experts en regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits prioritza els projectes més ben classificats de l'avaluació internacional

Els treballs seleccionats es finançaran amb els fons de La Marató 2011 La Fundació La Marató de TV3 ha convocat un comitè de 7 especialistes europeus

Els treballs seleccionats es finançaran amb els fons de La Marató 2011

La Fundació La Marató de TV3 ha convocat un comitè de 7 especialistes europeus en regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits per elaborar un rànquing dels projectes que han resultat més ben valorats en l'avaluació duta a terme per 105 revisors internacionals.

Els 210 treballs de recerca que es van presentar a la convocatòria d'ajuts de la Fundació han estat sotmesos a un procés d'avaluació per consemblants (peer review), de contrastada transparència i rigor. La revisió dels 105 experts ha determinat la viabilitat dels treballs, un cop valorada la rellevància científica i sociosanitària, així com la qualitat, rigor metodològic i possibilitats d'aplicació. Aquest procés ha estat coordinat per l'Agència d'Informació, Avaluació i Qualitat en Salut (AIAQS), del Departament de Salut.

El rànquing derivat de la reunió d'experts serà presentat als òrgans de govern de la Fundació, la Comissió Assessora Científica i el Patronat, que determinaran quins projectes es finançaran amb els fons obtinguts en La Marató del 2011. La decisió sobre l'adjudicació dels ajuts es farà pública al mes de novembre.



Anar al contingut