Finalitza l'avaluació dels projectes de recerca sobre lesions medul·lars i cerebrals adquirides

Els treballs seleccionats seran finançats amb fons de La Marató 2010 Set especialistes europeus en lesions medul·lars i cerebrals adquirides es reuneixen

Els treballs seleccionats seran finançats amb fons de La Marató 2010

Set especialistes europeus en lesions medul·lars i cerebrals adquirides es reuneixen a Barcelona els dies 20 i 21 de setembre per elaborar el rànquing dels projectes que han resultat més ben classificats en l'avaluació internacional duta a terme entre els mesos de maig i setembre.

En el procés de revisió han participat 111 experts procedents de 20 països que han valorat els 104 projectes presentats a la convocatòria d'ajuts mitjançant un procés per consemblants ("peer review") de reconeguda transparència i rigor. L'avaluació ha determinat la rellevància científica i sociosanitària dels projectes, i també la seva qualitat, el rigor metodològic i l'aplicabilitat.

El rànquing derivat d'aquesta reunió d'experts serà presentat als òrgans de govern de la Fundació, que determinaran quins projectes es finançaran amb els fons obtinguts en La Marató del 2010.

La decisió sobre l'adjudicació dels ajuts es farà pública el mes de novembre.

El procés d'avaluació ha estat coordinat per l'Agència d'Informació, Avaluació i Qualitat en Salut (AIAQS), del Departament de Salut.


Anar al contingut