El Patronat decideix els ajuts als projectes de recerca biomèdica sobre dolor crònic

El Patronat de La Fundació La Marató de TV3 ha decidit finançar 28 projectes de recerca biomèdica d'excel·lència sobre el dolor crònic, que va centrar

El Patronat de La Fundació La Marató de TV3 ha decidit finançar 28 projectes de recerca biomèdica d'excel·lència sobre el dolor crònic, que va centrar La Marató de 2006, destinant la quantitat de 6.196.504,24 euros.

El lliurament d'ajuts als projectes de recerca es farà en un acte presidit pel rector de la URV, Francesc Xavier Grau, la consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Marina Geli, i el director general de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i president de la Fundació La Marató de TV3, Joan Majó, que se celebrarà el proper 3 de desembre a la Universitat Rovira i Virigili de Tarragona. La doctora Maria Amor Hurlé González, catedràtica de Farmacologia de la Universitat de Cantàbria impartirà la conferència "Dolor. Esperanza en la investigación".











Els 81 projectes de recerca biomèdica d'excel·lència sobre dolor crònic que es van presentar en aquesta convocatòria han estat avaluats per 92 científics d'àmbit internacional especialitzats en dolor crònic, mitjançant un procés per consemblants (peer review), que en garanteix la rigorositat i transparència.
Anar al contingut