Un partit que juguem tots junts

Barça, Espanyol i Girona se sumen a La Marató

Els tres clubs catalans de Primera i Segona Divisió, més els femenins de Barça i Espanyol, lluiran el logotip de La Marató a la samarreta en els seus pròxims partits com a locals. També faran una aportació econòmica al marcador, en benefici de la investigació de les malalties minoritàries

El primer a jugar amb el logotip de La Marató a la samarreta serà el Barça, aquest dissabte al Camp Nou contra el Mallorca (21.00). El Girona la lluirà en el partit contra el Lugo, diumenge a les 12.00. I els jugadors de l'Espanyol la portaran el mateix dia de La Marató, el 15 de desembre, en el partit contra el Betis (16.00).

A l'acte on s'ha anunciat la col·laboració, Núria Llorach, vicepresidenta de la CCMA, ha destacat que el món de l'esport sempre ha jugat un paper important a La Marató:

"Aquest és un exemple més de les entitats i les persones que fan pinya, amb nosaltres, tots junts, per les malalties minoritàries."

Jordi Cardoner, vicepresident del FC Barcelona, ha resumit l'acord amb una metàfora esportiva:

"Aquest és l'únic partit en tot l'any en què les alineacions dels tres equips juguen juntes."

Roger Guasch, director general del RCD Espanyol, ha destacat el compromís del club, tant social com esportivament, amb més de 400 institucions.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut