Tallers amb La Marató
Tallers amb La Marató

Aprenem amb La Marató

Amb motiu de La Marató es fan moltes activitats per passar-s'ho bé. En algunes, a més a més, s'aprenen coses. És el cas dels tallers. N'hi ha de percussió, de maquillatge, de confecció, d'instruments, de figuretes de fang, d'aquarel·la o de papiroflèxia. Tallers per a tots en què participen artesans, escoles, associacions de lleure, residències de gent gran, espais de manualitats o escoles de música.

Moltes residències i llars d'avis han preparat diversos tallers amb fons solidaris per a La Marató, entre les quals destaca la residència geriàtrica municipal d'Arenys de Mar. Fa més de catorze anys que col·labora amb la festa solidària de Catalunya a partir de la venda de diferents manualitats. En aquesta edició venen ponsèties i fan una xocolatada i un ball. També hi ha un ampli ventall de tallers musicals, com el que organitza el grup Bufons del toc, que ofereix un taller de percussions i de confecció d'instruments.

També es pot conèixer de ben a prop el món de la jardineria, amb l'associació Nova Acròpolis de Sabadell, que proposa un taller de plantes aromàtiques on es podrà conèixer de primera mà el món de les plantes més utilitzades en el dia a dia (menta, farigola, alfàbrega i llorer), el seu ús a la cuina i els beneficis que aporten a la salut. La Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó (Amposta) proposa un taller de jardineria dirigit als infants perquè aprenguin com plantar un arbre.

I els amants dels gossos tenen una cita amb l'associació Abecan de Palautordera, que ofereix un taller per fer petjades de gos sobre fang a Breda o una activitat tan original com la confecció artesanal de fulards canins amb materials reciclats.
Anar al contingut