Anar a la navegació principal
La vestiteca

Què tenen en comú les noies d'"Els matins"?

Si en Tomàs Molina no diu el contrari, ja podem anar desant els abrics.Però no correu tant a buscar la màniga curta que encara us refredareu. Per a


Si en Tomàs Molina no diu el contrari, ja podem anar desant els abrics.Però no correu tant a buscar la màniga curta que encara us refredareu.
Per a la primavera una bona opció són les americanes o, si preferiu un look menys clàssic, més "canyero" i informal, la caçadora de pell és el comodí perfecte.

L'equip de disseny de vestuari d'"Els matins" ho sap i aquesta peça ja és indispensable a l'armari, tant de les presentadores com de les col·laboradores.
Bikers, moteres, xupes, creuades o perfecto són alguns dels noms pels quals podeu anomenar la clàssica caçadora de pell amb cremalleres.


L'Empar Moliner amb caçadora de TORRAS .
La caçadora de pell combina amb qualsevol peça i amb qualsevol dels estils de les noies d'Els matins", des del més clàssic al look més rocker.


Sheila Alen amb perfecto marró de MANGO.


La Cristina Macias amb la clàssica "perfecto" negra de TORRAS.


Entre totes les versions, llargades, colors i materials, segur que en trobareu alguna d'ideal per a vosaltres.
La Núria Solé amb una perfecto camel de MAJE.


També podeu optar per l'opció en color que donarà un punt molt més divertit.
Aprofiteu que és primavera per deixar de banda el negre!
La clàssica "creuada" però en color blanc de TORRAS.


En verd de MORGAN.


Ells també s'apunten a aquesta moda.
En Carles Costa amb biker negra de GAS .














Anar al contingut

La vestiteca

Disseny de Vestuari de TV3 fa gairebé trenta anys que és el departament responsable de crear per a qualsevol programa els "looks" de presentadors, actors, músics, col·laboradors, vestint-los. I coneix tots els secrets per fer-ho. Us agradaria que us els descobríssim? "La Vestiteca", doncs, és un blog per conèixer a fons el Departament de Disseny de Vestuari. Volem obrir-vos les nostres portes. Us mostrarem el "backstage" del procés de creació d'estilismes i dissenys que veieu per pantalla. El nostre dia a dia amb presentadors, actors..., i tots els secrets que vulgueu saber. Som aquí per recollir els vostres consells, per resoldre els vostres dubtes, les vostres consultes, les vostres curiositats..., és el moment de furgar la televisió per dins. A partir d'ara "La Vestiteca" serà l'espai de trobada entre l'audiència i nosaltres.

Cerca posts del blog
Últims posts