Anar a la navegació principal
La vestiteca

Òptica Alòs, un punt de trobada quan un presentador necessita ulleres

Les ulleres són un complement més per a la imatge d'un presentador i cal donar-hi la importància que tenen quan fem televisió. En aquest aspecte, l'òptica



Les ulleres són un complement més per a la imatge d'un presentador i cal donar-hi la importància que tenen quan fem televisió. En aquest aspecte, l'òptica Alòs ens dóna la flexibilitat que necessitem, ens assorteix del material necessari per fer proves a plató i ens les gradua un cop triada la muntura. Aquesta col·laboració es remunta als inicis dels estudis de Sant Joan Despí i any rere any s'ha anat consolidant.



Nosaltres, per raons pràctiques, anem a la que tenen a Sant Joan Despí, però consulteu a la web, tenen dues botigues més obertes al públic, una a l'Hospitalet i l'altra a Ripollet.



Aquests dies hem acompanyat en diferents ocasions alguns dels nostres presentadors. Us animem a seguir els seus programes. En Joan Salvat del "Sense ficció" i 60 minuts. La Marta Gibert, amb la Maria Rocamora, la seva estilista, triant ulleres de sol per a un nou programa d'estiu, Salpem. L'Enric Calpena, presentador de "Cronos" i en Joaquim Murciano, propietari de l'òptica amb qui hem estat parlant dels últims avenços en aquest camp: vidres reflectants per treballar davant de pantalles, ulleres amb accessoris que filtren diferents tipus de llum... vaja tot un món que l'apassiona.
Més endavant publicarem un post per explicar-vos com triem les ulleres, que tenim en compte, què és imprescindible, què no... no us el podeu perdre!


Anar al contingut

La vestiteca

Disseny de Vestuari de TV3 fa gairebé trenta anys que és el departament responsable de crear per a qualsevol programa els "looks" de presentadors, actors, músics, col·laboradors, vestint-los. I coneix tots els secrets per fer-ho. Us agradaria que us els descobríssim? "La Vestiteca", doncs, és un blog per conèixer a fons el Departament de Disseny de Vestuari. Volem obrir-vos les nostres portes. Us mostrarem el "backstage" del procés de creació d'estilismes i dissenys que veieu per pantalla. El nostre dia a dia amb presentadors, actors..., i tots els secrets que vulgueu saber. Som aquí per recollir els vostres consells, per resoldre els vostres dubtes, les vostres consultes, les vostres curiositats..., és el moment de furgar la televisió per dins. A partir d'ara "La Vestiteca" serà l'espai de trobada entre l'audiència i nosaltres.

Cerca posts del blog
Últims posts