Anar a la navegació principal
La vestiteca

Justícia Ruano vesteix la gala dels empresaris de "La Riera"

En aquest "post" marxem de festa! És l'hora de la tornada a la vida social de la Lídia després de l'accident, i quin millor moment per fer-ho que



En aquest "post" marxem de festa!
És l'hora de la tornada a la vida social de la Lídia després de l'accident, i quin millor moment per fer-ho que una gala d'empresaris ?
Però, abans de treure les nostres millors gales per fer-se amb la "crème de la crème" del Maresme, la Montse Acevedo, dissenyadora de vestuari de la Riera, ens explicarà quin va ser el "dress code" per a aquesta seqüència .




El guió demanava un "look" de gala per als protagonistes i els figurants.
Es tracta d'un sopar sofisticat, un càtering d'alt nivell, tothom dret i glamurós.
Banquers, empresaris, hotelers ... la "jet set" maresmenca en el seu màxim esplendor!
També hi havia una descripció de com havia de ser el vestit de la Lídia:




Per a aquesta ocasió, la dissenyadora Justicia Ruano seria una bona opció per vestir les nostres dues protagonistes: Anna Sahun i Montse Guallar.





En el "show room" de Justicia Ruano, la dissenyadora i la Bo Min Jeong, una de les col·laboradores de seu equip creatiu, ens van atendre molt amablement.
Per al vestit de la Lídia, d'entre els models de la col·lecció, es van escollir aquells que més s'ajustaven a la descripció feta pels guionistes.
Després, per acabar de decidir quina de les opcions seria la més ideal, es van fer proves en el despatx de vestuari de "La Riera" amb l'actriu i el director de la sèrie, l'Esteve Rovira.




Hi ha un "duel de dives" quan Lídia entra a la sala, les dues es repassen de dalt a baix, a veure qui està més impressionant.
Havien d'anar les dues de molt nivell, però cadascuna amb el seu estil.




Per a la Monclús, la Montse Acevedo i l'actriu Montse Guallar van anar al "show room" de la Justicia Ruano .
El guió no marcava com havia de ser el vestit de la diputada rierenca.. Havíem de trobar l'equilibri entre el "look" sofisticat i elegant que ens demanaven i alhora ser prou contrastat amb el que portaria l'Anna Sahun.
La Justicia Ruano va proposar les opcions possibles pel que necessitaven i allà mateix es van fer les proves fins a trobar el vestit més adient.
En aquest cas, l'elecció va ser un vestit vermell llarg que ressaltaria la forta personalitat del personatge.
Gràcies al bon "feeling" que es va respirar en tot moment i a una col·lecció hiperfemenina,
les actrius es van sentir en tot moment guapes i còmodes.
Una vegada més queda clar que la col·laboració amb els dissenyadors que ens cedeixen les peces per aquests moments "especials" de les sèries, ajuda molt a mantenir el nivell en els "looks" dels nostres actors.






Recordeu que podeu veure la seqüència sencera a TV3 a la carta .





Anar al contingut

La vestiteca

Disseny de Vestuari de TV3 fa gairebé trenta anys que és el departament responsable de crear per a qualsevol programa els "looks" de presentadors, actors, músics, col·laboradors, vestint-los. I coneix tots els secrets per fer-ho. Us agradaria que us els descobríssim? "La Vestiteca", doncs, és un blog per conèixer a fons el Departament de Disseny de Vestuari. Volem obrir-vos les nostres portes. Us mostrarem el "backstage" del procés de creació d'estilismes i dissenys que veieu per pantalla. El nostre dia a dia amb presentadors, actors..., i tots els secrets que vulgueu saber. Som aquí per recollir els vostres consells, per resoldre els vostres dubtes, les vostres consultes, les vostres curiositats..., és el moment de furgar la televisió per dins. A partir d'ara "La Vestiteca" serà l'espai de trobada entre l'audiència i nosaltres.

Cerca posts del blog
Últims posts