Anar a la navegació principal
La vestiteca

El post del becari: Amb constància i dedicació els somnis es van complint poc a poc

Ens remuntem a finals de juliol d'aquest any, quan rebo el missatge de l'Anna Puig, la responsable del programa "Connecta't", donant-me la notícia que un dels meus somnis s'acabava de fer realitat, era el nou becari de Disseny de Vestuari de TV3



Ens remuntem a finals de juliol d'aquest any, quan rebo el missatge de l'Anna Puig, la responsable del programa "Connecta't", donant-me la notícia que un dels meus somnis s'acabava de fer realitat, era el nou becari de Disseny de Vestuari de TV3. No m'ho creia, el meu somriure no es va esborrar de la cara en tot el dia, bé, realment, des de llavors encara no s'ha esborrat.
Perdoneu, tot i que la Neus ja us va fer cinc cèntims de mi, em presento personalment. Em dic Marc, tinc 21 anys i sóc un apassionat de la moda des de ben petit. Sóc de Cabrianes, un petit poble del centre de Catalunya. Als 18 anys vaig complir el meu primer somni, anar a estudiar moda a Barcelona. He estudiat un grau superior d'assessoria d'imatge personal i corporativa a l'Escola d'Arts i Tècniques de la Moda (EATM) i posteriorment també vaig estudiar un postgrau en Tendències i Estilisme. Tres anys que van acabar de confirmar que el meu futur i la meva professió era ser estilista.
Bé, continuem. Avui fa tres setmanes que vaig entrar per primer cop als estudis de TV3 com a becari oficial. Estava molt nerviós, però aquesta sensació va durar bastant poc. I, tot, gràcies a les estilistes i les dissenyadores de vestuari que em van rebre amb els braços oberts i amb moltes ganes d'ensenyar-me tot el que saben. Jo, evidentment, les espremeré al màxim i intentaré absorbir tota la seva experiència.
Tinc deu mesos al davant, dins el departament de Vestuari de la televisió més important de Catalunya, un gran repte que ja tinc agafat per les banyes i que no penso desaprofitar de cap de les maneres.
Per acabar, em vull dirigir a aquelles persones que tenen l'oportunitat d'aconseguir aquesta beca i que estan dubtant si es presenten o no. Des d'aquí vull animar-les a fer-ho i a donar-ho tot perquè si d'alguna cosa estic segur és que serà una experiència inoblidable.
Ah! Me'n descuidava. Dilluns ja comencem amb els preparatius de la Festa dels Súpers, un altre somni fet realitat. Com veieu, la cosa va de somnis. En el pròxim post us ho explicaré tot amb més detall.
Ens veiem el mes que ve. Fins llavors, gaudiu de la moda tant com pugueu.
Marc, el becari

Anar al contingut

La vestiteca

Disseny de Vestuari de TV3 fa gairebé trenta anys que és el departament responsable de crear per a qualsevol programa els "looks" de presentadors, actors, músics, col·laboradors, vestint-los. I coneix tots els secrets per fer-ho. Us agradaria que us els descobríssim? "La Vestiteca", doncs, és un blog per conèixer a fons el Departament de Disseny de Vestuari. Volem obrir-vos les nostres portes. Us mostrarem el "backstage" del procés de creació d'estilismes i dissenys que veieu per pantalla. El nostre dia a dia amb presentadors, actors..., i tots els secrets que vulgueu saber. Som aquí per recollir els vostres consells, per resoldre els vostres dubtes, les vostres consultes, les vostres curiositats..., és el moment de furgar la televisió per dins. A partir d'ara "La Vestiteca" serà l'espai de trobada entre l'audiència i nosaltres.

Cerca posts del blog
Últims posts