Anar a la navegació principal
La vestiteca

El post de la becària

Per a aquest post vinc carregada de bones vibracions i moltes ganes de continuar dins d'aquest món de la moda i la tele! La meva última experiència



Per a aquest post vinc carregada de bones vibracions i moltes ganes de continuar dins d'aquest món de la moda i la tele!
La meva última experiència ha estat a l'"Oh Happy Day".



En aquest programa, he treballat amb la dissenyadora de vestuari Fina Correcher i l'estilista Esther Quesada i, a més de vestir la presentadora, l'Anna Simón, ens hem encarregat del vestuari del jurat: la Gisela, el Peter Vives, el Dani Anglès i dels looks dels dos professors: l'Alfons Nieto i la Michelle Aldarette.



En el cas del jurat, algunes de les marques col·laboradores que ens han deixat les peces de roba i els complements han estat MIQUEL SUAY, TWIN, MORGAN, JORDI DALMAU, MARIA DOLORES o DIESEL, entre d'altres.



En el cas dels professors, han estat marques com ELEVEN PARIS, PART TWO, WOM&NOW o PENGUIN, entre d'altres.



El vestuari de l'Anna Simón ha estat dissenyat per la Fina Correcher i confeccionat aquí per les sastresses. Amb la Fina vam anar a comprar els teixits i em va estar explicant detalladament per què triava cada teixit i com feia els dissenys. La intenció és que els vestits que porti siguin únics i tots segueixin una mateixa línia, jugant amb looks d'un mateix color per a cadascun dels programes. Pel que fa als complements, són de marques com ARISTOCRAZY, UNITED NUDE o ETXART&PANNO.



Els programes són gravats. Això vol dir que durant la setmana preparem tots els looks per a la gravació del divendres. La setmana següent és quan veiem la feina feta, durant l'emissió del programa cada dissabte a TV3.



L'"Oh Happy Day" ha estat un programa molt enriquidor pel que fa a saber encertar l'estil de cadascú, les marques més adients amb què se sentin més còmodes i guapos. M'ha agradat molt l'experiència viscuda amb l'Esther i la Fina, buscant i escollint els estils i assistint a plató amb tot el que fos necessari.

Gràcies, noies, per compartir el vostre temps i la vostra feina amb mi ha estat un plaer!
Ens veiem en el següent POST!








Anar al contingut

La vestiteca

Disseny de Vestuari de TV3 fa gairebé trenta anys que és el departament responsable de crear per a qualsevol programa els "looks" de presentadors, actors, músics, col·laboradors, vestint-los. I coneix tots els secrets per fer-ho. Us agradaria que us els descobríssim? "La Vestiteca", doncs, és un blog per conèixer a fons el Departament de Disseny de Vestuari. Volem obrir-vos les nostres portes. Us mostrarem el "backstage" del procés de creació d'estilismes i dissenys que veieu per pantalla. El nostre dia a dia amb presentadors, actors..., i tots els secrets que vulgueu saber. Som aquí per recollir els vostres consells, per resoldre els vostres dubtes, les vostres consultes, les vostres curiositats..., és el moment de furgar la televisió per dins. A partir d'ara "La Vestiteca" serà l'espai de trobada entre l'audiència i nosaltres.

Cerca posts del blog
Últims posts