La cavalcada de Reis 2020, des de Martorell, amb Eloi Cordomí i Ester Bertran
Eloi Cordomí i Ester Bertran transmetran la cavalcada de Reis 2020
Per TV3 i el canal Super3

La cavalcada de Reis, des de Martorell, amb Eloi Cordomí i Ester Bertran

Aquest any transmetem la cavalcada de Reis des de Martorell, el 5 de gener a partir de les 19.30. Eloi Cordomí i Ester Bertran seran els encarregats d'explicar tot el que passi pels carrers d'aquesta ciutat del Baix Llobregat.

La cavalcada de Reis de Martorell es fa de manera ininterrompuda des de l'any 1962, i aquesta serà la segona vegada que TV3 tria aquesta ciutat per fer-ne la transmissió.

El recorregut serà similar al dels darrers anys, amb l'arribada dels Reis a Martorell pel pont del Diable, l'entrega de la clau de la ciutat, el pa i la sal per part de l'alcalde, Xavier Fonollosa, i el final del recorregut de Melcior, Gaspar i Baltasar a la rambla de les Bòbiles de la ciutat.

La cavalcada tindrà 21 elements, un més que l'any passat.  Hi haurà 5 carrosses oficials -dels reis Melcior, Gaspar i Baltasar, del patge Viu Viu i de la fada Estel-, les carrosses infantils temàtiques -la Fàbrica de Joguines, el Tren de Vapor, l'Edat de Gel (Ice Age) i els Legos- i un nou element encara per descobrir. Les bandes de música i grups d'animació i els vehicles d'assistència i de seguretat obriran i tancaran la desfilada.

La transmissió anirà a càrrec d'Eloi Cordomí i Ester Bertran. L'Eloi, conegut per les seves aparicions a les informacions meteorològiques de la cadena i al magazín "Tot es mou", aproparà, amb la seva naturalitat i empatia amb l'espectador, els trets principals i més curiosos de la cavalcada i de la ciutat.

I l'Ester, reportera habitual del magazín de tarda de TV3 "Tot es mou", farà connexions des de dins mateix de la cavalcada per viure-la i transmetre-la com si fos una martorellenca més.

 

 

ARXIVAT A:
Programació de NadalTelevisió
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut