Tomàs Molina, Maria Fernández Vidal i Toni Cruanyes són els presentadors de les campanades de Cap d'Any 2019 a TV3
Aquest és el trio de presentadors que es menjaran el raïm amb tots els espectadors de TV3
Des de l'avinguda Reina Maria Cristina de Barcelona

Els presentadors de les campanades a TV3 seran Toni Cruanyes, Maria Fernández Vidal i Tomàs Molina

Amb Toni Cruanyes, Maria Fernández Vidal i Tomàs Molina acomiadarem l'any 2019 i donarem la benvinguda al 2020 des de l'avinguda Reina Maria Cristina de Barcelona

Toni Cruanyes, Maria Fernández Vidal i Tomàs Molina presentaran les campanades de Cap d'Any de TV3. En un any que ha estat informativament molt intens, l'equip al complet del "Telenotícies vespre" serà qui acomiadarà l'any per als espectadors de TV3. Aquell dia canviaran el plató d'informatius per l'avinguda Reina Maria Cristina de Barcelona, des d'on retransmetran unes campanades que, any rere any, són líders indiscutibles d'audiència, en una tradició que ja fa 7 anys que dura. El programa començarà a les 23.40.

 

Toni Cruanyes és l'editor i presentador del "TN vespre" des del gener del 2014, després de ser corresponsal a París (2010-2013) i cap d'Internacional dels Serveis Informatius (2009). I cada vespre interactua amb el Toni Soler i el Jair Dominguez en la connexió que l'"Està passant" fa amb el "TN vespre".

 

Maria Fernández Vidal informa cada dia sobre l'actualitat esportiva.

 

Tomàs Molina és l'home del temps de TV3 des del 1987, actualment forma part del "TN vespre" i és el cap de meteorologia. El Tomàs és la quarta vegada que presentarà les campanades. Ho va fer l'any 2000, el 2006 i el 2008.

 

ARXIVAT A:
Programació de NadalTelevisió
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut