TV3 i Màlaga

Publicada la programació de la pròxima edició del festival

La pròxima cita a Màlaga serà del 17 al 26 de març. Aquest any, TVC també aporta el seu granet de sorra en forma de coproduccions i col·laboracions de diferents projectes que han passat per la casa.

En la secció Oficial de largometrajes han estat programades "Brava", de Roser Aguilar (Setmàgic, Iberrota Films, TvOn i Televisió de Catalunya) i "Estiu 1993", de Carla Simón (Iniciafilms, coproduïda per Avalon PC, amb la participació de TVC, TVE i la col·laboració de Media).  Aquesta última fa pocs dies recollia dos premis a Berlín, el de millor "opera prima" i el gran premi especial del jurat en la secció Generation Kplus.

Estrenos especiales es veura la producció per a televisió "La llum d'Elna", de Sílvia Quer, (Una coproducció de Distinto Films,Televisió de Catalunya, Radio Télévision Suisse, Producciones Cibeles, Radio Televisión Española, Bohemian Films i amb la participació de Canal Sur Radio y Televisión). La pel·lícula ha estat guardonada amb el premi a la millor ficció espanyola de llargmetratge al Festival des Créations Télévisuelles i amb el premi « Film de Télévision Suisse 2017 » a les 52s Jornades de Soleure (Suïssa). També es projectarà el llargmetratge" Mil coses que faria per tu", de Dídac Cervera (Alhena Production, en coproducció amb  Dacsa Produccions, Papaye i TVC, amb la participació de TVE).

En la secció de Pases especiales de documental  ha quedat seleccionada "Bigas x Bigas", el diari visual rodat pel mateix Bigas Luna. (El Algarrobo Films amb col·laboració de TVC).

El llargmetratge d'Isaki Lacuesta i Isa Campos "La propera pell" (Bord Cadre Films, Corte y Confección de películas, Sentido Films i La Termita Films amb la col·laboració de Televisió de Catalunya) es passarà dins de la secció La cosecha del año i també a la secció Programació educativa / Cinefòrum.  Les altres dues pel·lícules amb participació de TVC que es veuran al Cinefòrum són "No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas" (de Zeta Cinema, On Cinema 2017 i Sony Pictures International Productions, amb la participació de Televisió de Catalunya, TVE,  Movistar+ i Vodafone), de Maria Ripoll  i "Projecte Llàtzer", de Mateo Gil (d'Arcadia Motion Pictures en coproducció amb Achaman Films AIE  i Noodles Production (França),  amb la participació de Televisió de Catalunya, Canal +, TVE i Scope (Bélgica)

A Homenajes es projectaran "Un dia perfecte" de Fernando León de Aranoa (Reposado i Media Pro amb la col·laboració de TVC, TVE i Canal+),  "No llores, vuela" de Claudia Llosa (Wanda Vision i Arcadia amb la participació de TVC, TVE i Canal +, coproduïda per Canadà i França) i "Ningú no vol la nit" d'Isabel Coixet (Ariane&Garoé, Mediapro, Neo Art Producciones i Nadie quiere la noche A.I.E. en coproducció amb Noodles Production (França) i One More Movie (Bulgària), amb la participació de TVC, TVE, Vodafone Ono, Eurimages, Movistar+, l' ICEC, el Programa Media, el Centro Nacional de Cine de Bulgària, el Canarias Cultura en Red i Audiovisual SGR.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut