Torna el Festival de Màlaga amb tot el seu glamur

Del 22 d'abril a l'1 de maig

El Festival de Màlaga-Cine Español desplega la catifa vermella i dóna la benvinguda a la 19a edició del festival dissabte, 22 d'abril. A l'edició d'enguany, Televisió de Catalunya té cinc llargmetratges a la secció oficial, una al Zonazine, dues a Estrenes especials, dues a la Collita de l'any i dues a Documentals, d'entre les més destacades.

Secció oficial:
.- El rei borni (Marc Crehuet). Moiré Films, Lastor Media i El Terrat en coproducció amb TVC i la participació de l'ICEC
.- Quatretondeta (Pol Rodríguez). Arcadia Motion pictures i Noodle Production, amb la col·laboració de TVC i TVE amb el suport de l'ICAA i l'ICEC.
.- Callback (Carles Torras). Zabriskie Films amb la col·laboració de TVC
.- Cerca de tu casa (Eduard Cortés). Bausan Films amb la col·laboració de TVC i TVE
.- La propera pell (Isaki Lacuesta i Isa Campo). Bord Cadre Films, Corte y Confección de Películas, Sentido Films i La Termita Films amb la col·laboració de TVC i el suport de l'ICEC i de l'ACC
 
Zonazine:
.- El perdut (Christophe Farnarier). DDM Visual, Les films du present i Pantalla Partida amb la col·laboració de TVC.
 
Estrenes especials:
.- Ebre, del bressol a la batalla (Román Parrado). Coproducció de TVC, Set Màgic Audiovisual i Enciende TV, amb la participació de Canal Sur i l'ajut de l'ICEC, l'Institut d'Estudis Ilerdencs, la Diputació de Tarragona i el Consell Comarcal de la Terra Alta, entre d'altres.
.- La Xirgu (Sílvia Quer). Coproducció de TVC, Distinto Films, TVG, Zenit TV i Tito Clint Movies, amb la participació de l'ICEC i Canal Sur i amb la col·laboració dels Ajuntaments de Girona i Molins de Rei i del Foment Cultural i Artístic de Molins de Rei.
 
La collita de l'any:
.- Truman (Cesc Gay). Imposible Films i Trumanfilm AIE i Diego Dubcovsky per a BD Cine amb la coproducció de K&S Films i Telefé i la participació de TVC, TVE i Movistar+/Telefónica Studios.
 .- Requisitos para ser una persona normal (Leticia Dolera). Corte y Confección de películas i El estómago de la vaca, amb la col·laboració de TVC, TVE i amb l'ajuda de l'ICEC i l'ICAA.
 
Cicle homenatge:
.- ¿Quién mató a bambi? (Santi Amodeo). Rodar y Rodar, amb la participació de TVC, TVE, AXN i la Junta d'Andalusia.
 
Cine obert:
.- Mortadel·lo i Filemó contra en Jimmy el catxondo (Javier Fesser). Zeta Cinema amb l'associació de Películas Pendelton i la col·laboració de TVE, TVC, CANAL+ i ONO.
 
Documentals – Sessions especials:
.- L'Ovidi, el "making of" de la pel·lícula que mai no es va fer (Vicent Tamarit). Diagonal TV, en coproducció amb TVC i Aire de Cinema i la col·laboració de la Universitat de València-TAU.
.- Sexo, maracas y chihuahuas (Diego Mas). Minimal Films, en coproducció amb TVC i TVE.

Secció "Afirmando los derechos de la mujer":
.- Joana Biarnés. Una entre tots (Òscar Moreno i Jordi Rovira). REC videoproduccions en coproducció amb TVC i TVE.
 
 
 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut