"The flying squirrels" nominada als Pulcinella Awards

Festival Cartoons on the Bay, Venècia

La sèrie de MagoProduction amb coproducció de Televisió de Catalunya "The flying squirrels" ha estat una de les sèries d'animació nominada als Pulcinella Awards, guardó que es dóna dins del marc del Festival Cartoon on the Bay, a Venècia (Itàlia). El projecte va estar escollit per la RAI per participar en la 20a edició del festival i ha estat seleccionat en la categoria de "Series de Televisió per a adolescents"
 
La sèrie està formada per 26 episodis de 13 minuts en animació 3D, destinat a un públic entre 9 i 12 anys. El projecte té el suport de MEDIA a la difusió per a televisió.
 
"The flying squirrels" és un grup de cinc adolescents que viuen a Dragon City, i busquen un bagul sagrat que concedeix a qui l'obre tot el poder de l'univers. Però el cap de la màfia que controla la ciutat i una periodista ambiciosa també el volen. Amb l'ajuda de Muyi San, integrant d'una tribu mil·lenària que vetlla per l'equilibri de les forces de la naturalesa, els Flying squirrels descobriran que són descendents d'antics llinatges de pirates i que han estat escollits per triomfar allà on els seus pares van fracassar. Hauran d'enfrontar-se a perilloses aventures i vèncer als seus enemics per poder aconseguir el seu objectiu. De totes maneres... qui de tots ells és digne de confiança per posseir poder il·limitat? És una producció de Magoproduction en coproducció amb Televisió de Catalunya, Symbiosys Technologies (India), Apapacho Films (México), amb la participació de Rai Italy i Canal + France i amb la col·laboració de MEDIA Europe, l'ICAA i l'ICEC.
 
Fitxa tècnica:
 
Idea original: Muyi Neira
Direcció: Martin Guido, Vanvelvet i Álex López
Guió: Martin Guido
Producció executiva: Peter Keydel
Producció executiva TVC: Elisabeth Méndez
Música original: León Bertone
Direcció artística: Carlos Gollán
 
Anar al contingut