Preestrena d'"Incerta glòria"

Una producció associada amb TV3

Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio a sortejar 345 entrades dobles per assistir a la preestrena d"Incerta glòria", el nou llargmetratge d'Agustí Villaronga, el 14 de març en diferents ciutats de Catalunya. Per accedir-hi entra a la web de TV3 o de Catalunya Ràdio, a la secció concursos. Tria la població on la vols anar a veure, i entraràs en el sorteig d'una entrada doble. Hi pots participar fins al dia 10 de març a les 14.00. A la preestrena de Barcelona hi assistirà part de l'equip.

Web: https://www.ccma.cat/tv3/vine-a-la-preestrena-dincerta-gloria/llista/1393/

El llargmetratge està basat en el llibre homònim de Joan Sales i passa durant la Guerra Civil, al front d'Aragó. Aquesta pel·lícula, que té la participació de TV3, està basada en la novel·la homònima de Joan Sales, dirigida per Agustí Villaronga i té com a protagonistes Marcel Borràs, Núria Prims, Oriol Pla i Bruna Cusí. "Incerta glòria" relata una història de passions amoroses i amistats traïdes durant la Guerra Civil, al front d'Aragó. Una història de perdedors.

"Incerta glòria" es va rodar a la Cartoixa de Nuestra Señora de las Fuentes de Sariñena, a l'Aragó, a les provincies d'Osca, Terol i Zaragoza i a Catalunya. És una producció de Massa d'Or Produccions i TVC amb la participació de TVE, Movistar + i Aragó TV amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l'ICAA i la col·laboració del Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència juntament amb el Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya, el Govern de les illes Balears, la Diputació Provincial de Saragossa, la Diputació Provincial d'Osca i la Diputació General d'Aragó i amb la producció associada d'Urresti Producciones.

Sinopsi
El front d'Aragó, 1937. Lluís (Marcel Borràs), un jove oficial republicà destinat a un lloc temporalment inactiu, coneix una enigmàtica viuda de la qual s'enamora, la Carlana (Núria Prims), que aconsegueix entabanar-lo perquè falsifiqui un document que la converteix en la senyora de la comarca. El millor amic del Lluís, el Soleràs (Oriol Pla), un oficial degradat, descobreix el frau i, a canvi de no delatar-lo, li exigeix que allunyi dels bombardejos de Barcelona el seu fill i la seva dona, la Trini, de qui ell està secretament enamorat. Quan la Trini (Bruna Cusí) arriba al poble no triga a descobrir la traïció del Lluís i s'estableix entre ells dos un "estat de guerra" que farà trontollar tots els seus fonaments morals.

 

Fitxa tècnica i artística:

Direcció: Agustí Villaronga
Guió: Coral Cruz i Agustí Villaronga
Producció executiva: Isona Passola
Producció delegada TVC: Elisa Plaza
Intèrprets: Marcel Borràs (Lluís), Oriol Pla (Soleràs), Núria Prims (Carlana), Bruna Cusí (Trini) i Lluïsa Gavasa (tia Olerana), Fernando esteso (Moliner), Terele Pávez (Molinera) i Juan Diego (Cagorcio), entre d'altres.
Direcció de fotografia: Josep Maria Civit
Música: Marcus JGR

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut