Ja és aquí la Gala del la IX edició dels Premis Gaudí

Retransmissió en directe per TV3

Diumenge 29 de gener es farà el lliurament de premis de la IX edició dels Gaudí. Televisió de Catalunya hi serà present des de les 21.55 retransmetent la cerimònia del cinema català més important de l'any, presentada aquest any per Bruno Oro. La flor i nata del setè art desfilarà per la catifa vermella del Palau de Congressos del Fòrum CCIB frisant, nerviosos uns quants i molts amb il·lusió i esperança. TV3 farà una connexió a les 20.20, just abans del Telenotícies vespre que durarà 30 minuts. Actors, actrius i professionals del mitjà lluiran les millors gales amb ganes de passar-s'ho bé i viure una nit inoblidable. Us recordem breument les nominacions als IX Premis Gaudí amb coproducció o col·laboració de Televisió de Catalunya. A sota, trobareu l'enllaç de la llista sencera.

Amb 14 nominacions "La propera pell"  - Millor pel·lícula en llengua catalana, direcció, guió, actriu femenina (Emma Suárez), actor masculí, (Àlex Monner), direcció producció, direcció artística, actriu secundària (Greta Fernández), actor secundari (Sergi López), muntatge, música original, foto, so i maquillatge i perruqueria.

Amb 11 nominacions "100 metros" - Millor pel·lícula en llengua no catalana, guió, direcció producció, actriu secundària (Alexandra Jiménez), actriu secundària (Clara Segura), actor secundari (Bruno Bergonzini), actor secundari (David Verdaguer), actor secundari (Karra Elejalde), efectes visuals, so i maquillatge i perruqueria.

Amb 8 nominacions "El rei borni"  - Millor pel·lícula en llengua catalana, direcció, guió, actriu femenina (Betsy Túrnez), actriu femenina (Ruth Llopis), actor masculí, (Alain Hernández), actor masculí (Miki Esparbé) i direcció d'art.

Amb 7 nominacions "La mort de Lluís XIV"  - Millor pel·lícula en llengua no catalana, direcció, direcció artística, muntatge, fotografia, vestuari i maquillatge i perruqueria.

Amb 3 nominacions "Cerca de tu casa" - Millor actriu secundària (Adriana Ozores), música i so.

Amb 3 nominacions "The chosen / El elegido" - Millor música, vestuari i efectes visuals.

Amb 2 nominacions "Callback" - Millor pel·lícula en llengua no catalana i guió.

Amb 1 nominació "Contratiempo" - Millor muntatge

 

Pel·lícules Documentals

"Bigas x Bigas" - Bigas Luna
"Priorat" - David Fernández de Castro
"Sexe, maraques i chihuahues" - Diego Mas Trelles

 

Pel·lícules per a televisió

"Ebre, del bressol a la batalla" - Roman Parrado
"Fassman, l'increïble home radar" - Joaquim Oristrell
"La Xirgu" - Sílvia Quer
"Laia" - Lluís Danés

Llista completa de les pel·lícules candidates: http://academiadelcinema.cat/es/articles-ix/2959-dossier-de-nominacions-als-ix-premis-gaudi

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut