Anar a la navegació principal
El blog d'activitats

6 consells clau per anunciar la vostra recaptació

Segur que la vostra activitat ha estat un èxit. Entre tots els participants heu aconseguit uns diners que aniran directes cap a la recerca biomèdica per curar el càncer

Segur que la vostra activitat ha estat un èxit. Entre tots els participants heu aconseguit uns diners que aniran directes cap a la recerca biomèdica per curar el càncer. Ja sou dins de la pàgina web de la Marató i heu clicat a sobre de la pestanya La meva recaptació, però teniu algun dubte. Aquests són 6 consells que us ajudaran a comunicar la vostra recaptació de manera fàcil:



1. No cal haver fet l'ingrés per comunicar la recaptació. És imprescindible que ens comuniqueu la vostra recaptació a través de la web si voleu que en fem ressò durant el programa de diumenge, 16 de desembre. L'ingrés es pot fer a posteriori.

2. És imprescindible entrar a la web amb l'usuari i contrasenya de la vostra entitat per poder fer la recaptació.

3. Actualitzacions de la recaptació. No és possible esborrar cap recaptació, però sí que podeu actualitzar-ne la xifra en qualsevol moment.

4. Signes de puntuació. Quan introduïu la xifra de recaptació, no feu servir punts per separar milers (1000) i utilitzeu la coma només per separar els decimals.

5. Ingrés únic. Si teniu diversos actes ens podeu comunicar la recaptació en finalitzar cada acte, però és molt important que feu un ingrés únic amb la suma de totes les recaptacions.

6. Fins quan podem fer l'ingrés? Caldrà que feu l'ingrés de la vostra recaptació com més aviat millor, preferiblement durant la setmana següent a la celebració de la vostra activitat.

Enhorabona per tot l'esforç de tots els organitzadors de l'activitat! Sou moltes les entitats que esteu fent pujar el marcador per avançar en la recerca biomèdica per curar el càncer i, com ja sabeu, la investigació dona vida.
Anar al contingut

El blog d'activitats

A través d'aquest blog us mantindrem informats de tot el que heu de saber com a organitzadors d'una activitat de La Marató: Inscripció d'activitats Preguntes freqüents Comunicar la recaptació Instruccions d'ingrés Ús del logotip Com aconseguir una pancarta Cartell i fulletó per descarregar Sobre la Fundació Vídeo: Missió, visió i valors Totes les maratons Passos a seguir.  

Cerca posts del blog
Últims posts