Anar a la navegació principal
El blog d'activitats

Noves formes de participar a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio

Donada l'excepcionalitat d'aquest any pel que fa a les activitats populars de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, volem suggerir-vos alternatives per continuar participant-hi i seguir donant impuls, com heu fet cada any, a la recerca biomèdica, tan necessària, enguany per la recerca sobre la Covid-19

Us suggerim algunes idees de participació:

1. Difusió de la campanya i donació particular

Les entitats que normalment hi participeu i que aquest any heu decidit no fer activitats per La Marató, us demanem que ens ajudeu a promoure la donació particular i directa.

Si voleu, podeu imprimir i penjar el cartell i el fulletó divulgatiu de La Marató al vostre local, botiga o carrer, al Facebook, Twitter o Instagram. Descarregueu-lo a https://www.ccma.cat/tv3/marato/lacampanya/2020/1850/

2. Crear reptes amb "Migranodearena"

Aquesta plataforma que col·labora amb La Marató permet recollir donatius ONLINE i seguir-ne l'evolució en cada moment. Us caldrà plantejar-vos un objectiu de recaptació (per exemple igualar la recaptació de la passada edició). Reptes esportius, del barri, del club,  familiars, de celebració... Aquí hi trobareu alguns exemples: https://www.migranodearena.org/evento/reptesper-la-marato-de-tv3-covid-19

Com pots crear un repte amb Migranodearena.org?

  • Entra-hi i registra-t'hi o bé inicia sessió (en el cas que ja tinguis un usuari creat).
  • Fes clic a "Crea el teu repte".
  • Selecciona la categoria "Campanya solidària".
  • Selecciona "Reptes per a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio 2020 · Covid-19 ".
  • Selecciona la "Fundació La Marató de TV3" com a organització beneficiària del teu repte.
  • Descriu el teu repte: posa un títol i subtítol a la campanya, explica la teva història, decideix el teu objectiu econòmic de recaptació i també el marc temporal del teu repte.
  • Afegeix-hi fotografies (dues o tres) i un vídeo.
  • Publica el teu repte o fes clic a "Guardar esborrany" en el cas que vulguis editar o publicar més endavant el teu repte.

L'equip de Migranodearena.org revisarà que el teu repte solidari sigui correcte i si hi ha algun aspecte a millorar, es posaran en contacte amb tu. També pots trucar-los al 932052191 o enviar un correu electrònic a: info@migranodearena.org . Una vegada hagis publicat el repte ja podràs fer-ne difusió perquè les teves amistats, família, companys/es de feina i coneguts col·laborin en el teu repte personal.

3. Recicla, passa i difon una guardiola solidària

Aquest any, i de manera excepcional, creiem que podríeu posar guardioles físiques als vostres centres cívics, escoles o clubs on altres anys heu celebrat activitats perquè la gent s'hi acosti i faci la seva aportació.

Us animem a construir guardioles que podeu personalitzar amb el vostre toc artístic o, fins i tot, fer un concurs de guardioles per després oferir-les al mercat municipal o a les botigues del vostre entorn.

4. Elaboració de productes artesanals i sorteig d'objectes

Sorteig de productes de les botigues, vals per a restaurants o centres d'estètica o entitats del vostre municipi, paneres solidàries i altres accions que podeu fer telemàticament o utilitzant les xarxes socials. Si us agrada fer objectes artesans mireu aquest exemple:  https://www.migranodearena.org/ca/repte/familiarojas--cunille-contra-el-covid-19

5. Actuacions i espectacles a internet: Youtube, Facebook...

Podeu gravar el vostre espectacle i penjar-lo a internet, i convertir l'entrada en un donatiu.

Si necessiteu qualsevol aclariment, el Departament d'Activitats de la Fundació La Marató de TV3 segueix a la vostra disposició. Podreu adreçar-vos-hi a través del correu electrònic activitatsperlamarato@ccma.cat i del telèfon 93 444 48 33.

Gràcies per formar part d'aquest gran projecte col·lectiu que, malgrat les circumstàncies, segueix sent únic i viu.

ARXIVAT A:
La Marató
Anar al contingut

El blog d'activitats

A través d'aquest blog us mantindrem informats de tot el que heu de saber com a organitzadors d'una activitat de La Marató: Inscripció d'activitats Preguntes freqüents Comunicar la recaptació Instruccions d'ingrés Ús del logotip Com aconseguir una pancarta Cartell i fulletó per descarregar Sobre la Fundació Vídeo: Missió, visió i valors Totes les maratons Passos a seguir.  

Cerca posts del blog
Fes pujar el marcador
Últims posts