Anar a la navegació principal
El blog d'activitats

Milions de gràcies a tothom

Aquest diumenge hem tornat a viure una gran edició de La Marató. Més de 20 hores de programació en directe entre TV3 i Catalunya Ràdio, després de



Aquest diumenge hem tornat a viure una gran edició de La Marató. Més de 20 hores de programació en directe entre TV3 i Catalunya Ràdio, després de mesos de gran intensitat, en un esforç titànic per oferir sensibilització, entreteniment i divulgació amb l'objectiu de recaptar fons per a la recerca biomèdica en càncer.

La Marató ha bategat amb més força que mai al plató de TV3, a l'estudi de Catalunya Ràdio i als municipis de Catalunya. S'ha tancat amb un rècord històric de recaptació i també de participació popular en les activitats. A tots els pobles i ciutats del nostre país, milers i milers de persones s'han mobilitzat per aquesta causa solidària, que s'ha convertit en una de les més grans del món.

En nom de la Fundació La Marató de TV3 moltes gràcies a tots i a totes per aquest nou èxit indiscutible.
Anar al contingut

El blog d'activitats

A través d'aquest blog us mantindrem informats de tot el que heu de saber com a organitzadors d'una activitat de La Marató: Inscripció d'activitats Preguntes freqüents Comunicar la recaptació Instruccions d'ingrés Ús del logotip Com aconseguir una pancarta Cartell i fulletó per descarregar Sobre la Fundació Vídeo: Missió, visió i valors Totes les maratons Passos a seguir.  

Cerca posts del blog
Fes pujar el marcador
Últims posts