Verat en escabetx
- Programa: La salut al cistell
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Més d'una hora
INGREDIENTS
- 1 porro
- 8 tomàquets cirerol
- 2 grans d'all
- 1 fulla de llorer
- 15 g de pebre negre
- 350 cl d'oli
- 100 cl d'aigua
- 25 cl de vinagre de cava
- 20 cl de soja
PREPARACIÓ
Posem l'oli a escalfar. Quan està calent hi afegim els tomàquets cirerol, el porro, el llorer, l'all i el pebre en gra.
Ho deixem 4 minuts al foc.
Quan la cocció està feta hi afegim la soja, l'aigua i el vinagre. Ho deixem coure a foc lent durant 4 minuts.
Ho deixem refredar i ja tenim l'escabetx.
Passem els verats per la paella per la part de la pell. Els posem a l'escabetx i ho deixem a la nevera durant 4 hores.
Ho deixem 4 minuts al foc.
Quan la cocció està feta hi afegim la soja, l'aigua i el vinagre. Ho deixem coure a foc lent durant 4 minuts.
Ho deixem refredar i ja tenim l'escabetx.
Passem els verats per la paella per la part de la pell. Els posem a l'escabetx i ho deixem a la nevera durant 4 hores.