Tronc de lluç al forn
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: David Soler
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Barquet, Tarragona
INGREDIENTS
- 4 troncs de lluç
- 4 patates
- 2 cebes
- sal
- oli Per a la picada:
- 1 grapat de nous
- julivert
- safrà
- 1 got de vi ranci
- 2 grans d'all
PREPARACIÓ
Per començar, fregiu les patates a la paella.
Mentrestant, per fer la picada, poseu dos grans d'all i sal en un morter i piqueu-ho. Tot seguit, afegiu-hi les nous, el julivert i uns brins de safrà i torneu a picar-ho. Després incorporeu-hi el vi ranci. Quan les patates estiguin rosses, retireu-les de la paella i fregiu-hi les cebes. Després poseu-la en un plat damunt de les patates. Tot seguit, afegiu-hi una mica de sal, el lluç i la picada. Finalment, poseu-ho al forn uns 15 minuts a 180 graus i, passat aquest temps, ja podreu servir el plat.
Mentrestant, per fer la picada, poseu dos grans d'all i sal en un morter i piqueu-ho. Tot seguit, afegiu-hi les nous, el julivert i uns brins de safrà i torneu a picar-ho. Després incorporeu-hi el vi ranci. Quan les patates estiguin rosses, retireu-les de la paella i fregiu-hi les cebes. Després poseu-la en un plat damunt de les patates. Tot seguit, afegiu-hi una mica de sal, el lluç i la picada. Finalment, poseu-ho al forn uns 15 minuts a 180 graus i, passat aquest temps, ja podreu servir el plat.