Tiramisù (Tiramisú) - Itàlia
- Programa: Karakia
- Cuina: Elena Solinas, Barcelona
INGREDIENTS
- melindros
- cafè
- licor (marsala, moscatell...)
- panses
- formatge mascarpone
- 4 ous
- sucre
- xocolata negra
PREPARACIÓ
Feu cafè (bastant lleuger). Deixeu les panses en remull amb el cafè i el licor.
Prepareu la crema barrejant els rovells i el sucre; després incorporeu-hi el mascarpone i les clares muntades.
En una safata feu dos pisos de melindros i regueu-ho amb uns quants cullerots de cafè i licor. Cobriu els melindros amb la crema i ratlleu-hi xocolata negra per sobre.
Deixeu-ho refredar a la nevera durant unes dues o tres hores i serviu-ho ben fred.
Prepareu la crema barrejant els rovells i el sucre; després incorporeu-hi el mascarpone i les clares muntades.
En una safata feu dos pisos de melindros i regueu-ho amb uns quants cullerots de cafè i licor. Cobriu els melindros amb la crema i ratlleu-hi xocolata negra per sobre.
Deixeu-ho refredar a la nevera durant unes dues o tres hores i serviu-ho ben fred.