Sopa de gallina i verdures
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Joan Manubens
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Passadís del Pep, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 gallina
- 1 porro
- 1 ceba
- 1 tija d'api
- 1 patata
- 2 pastanagues
- 1 nap
- 1 manat de penques de bledes
- 200 g de galets del 00
- aigua
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, poseu la gallina en una olla amb aigua i deixeu-la bullir durant dues hores.
Mentrestant, talleu a daus petits la ceba, les pastanagues, la patata, les bledes i l'api. A continuació, retireu la gallina de l'olla i talleu-la. Tot seguit, incorporeu-hi les verdures tallades a l'olla i els galets, i deixeu-ho coure tapat durant 30 minuts. Seguidament ja podreu emplatar-ho.
Mentrestant, talleu a daus petits la ceba, les pastanagues, la patata, les bledes i l'api. A continuació, retireu la gallina de l'olla i talleu-la. Tot seguit, incorporeu-hi les verdures tallades a l'olla i els galets, i deixeu-ho coure tapat durant 30 minuts. Seguidament ja podreu emplatar-ho.