Solnishko (Sol de primavera) - Rússia
- Programa: Karakia
- Cuina: Victoria Matuyeyeva, Barcelona
INGREDIENTS
- fetge de porc
- smetana
- ceba
- llet
- 1 ou
- cogombre
- enciam
- poma
PREPARACIÓ
Deixeu el fetge en remull amb llet un parell d'hores perquè s'estovi. Després, talleu-lo a trossos més aviat gruixuts.
En una paella, sofregiu-hi la ceba trinxada fins que sigui daurada. Afegiu els trossos de fetge a la paella i unes cullerades de smetana. Remeneu-ho i deixeu que es vagi coent.
Mentrestant, prepareu la resta d'ingredients. Renteu i talleu les fulles d'enciam, la poma i el cogombre. Poseu l'ou a bullir. Un cop dur, peleu-lo i piqueu-lo molt petit.
Quan el fetge sigui ben cuit, trinxeu-lo i feu-ne boles (com si fossin mandonguilles).
Arrebosseu aquestes boletes amb l'ou dur trinxat i serviu-les acompanyades de l'amanida que heu fet abans, que, evidentment, pot tenir tantes variacions en els ingredients com us vingui de gust.
En una paella, sofregiu-hi la ceba trinxada fins que sigui daurada. Afegiu els trossos de fetge a la paella i unes cullerades de smetana. Remeneu-ho i deixeu que es vagi coent.
Mentrestant, prepareu la resta d'ingredients. Renteu i talleu les fulles d'enciam, la poma i el cogombre. Poseu l'ou a bullir. Un cop dur, peleu-lo i piqueu-lo molt petit.
Quan el fetge sigui ben cuit, trinxeu-lo i feu-ne boles (com si fossin mandonguilles).
Arrebosseu aquestes boletes amb l'ou dur trinxat i serviu-les acompanyades de l'amanida que heu fet abans, que, evidentment, pot tenir tantes variacions en els ingredients com us vingui de gust.