Sípia bruta a la planxa
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Sípia bruta a la planxa
- (per a 2 persones)
- 1 sípia
- julivert
- 2 grans d'all
- oli d'oliva
- cibulet
PREPARACIÓ
1. Posem una planxa al foc i la deixem fins que estigui ben calenta. Hi posem un rajolí d'oli.
2. Separem les potes de la sípia i tallem la beina en dauets per controlar millor el temps de cocció. El de la beina és bastant inferior al de les potes i les cocotxes. Esperem que es vagin coent durant tres o quatre minuts. No hi posem sal, perquè faria que la sípia perdés aigua.
3. Piquem all i julivert. Ho posem en un got i ho cobrim amb oli. Ho reservem.
4. Quan ja tenim la sípia una mica enrossida, la traiem de la planxa. A sobre de la glaça que ha deixat la sípia, hi aboquem l'oli amb l'all i el julivert. Aixafem bé la bossa que teníem de la sípia i deixem que es rosteixi tot plegat.
5. Ara només ens queda salsar la sípia, que ja tenim al plat. Bon profit!
2. Separem les potes de la sípia i tallem la beina en dauets per controlar millor el temps de cocció. El de la beina és bastant inferior al de les potes i les cocotxes. Esperem que es vagin coent durant tres o quatre minuts. No hi posem sal, perquè faria que la sípia perdés aigua.
3. Piquem all i julivert. Ho posem en un got i ho cobrim amb oli. Ho reservem.
4. Quan ja tenim la sípia una mica enrossida, la traiem de la planxa. A sobre de la glaça que ha deixat la sípia, hi aboquem l'oli amb l'all i el julivert. Aixafem bé la bossa que teníem de la sípia i deixem que es rosteixi tot plegat.
5. Ara només ens queda salsar la sípia, que ja tenim al plat. Bon profit!