Sancocho (Pollastre bullit) - Panamà
- Programa: Karakia
- Cuina: María Isabel Urrutia, Barcelona
INGREDIENTS
- pollastre o gallina
- vinagre de sidra
- nyam
- orenga
- culantro
- sal
- alls
- aigua
PREPARACIÓ
Deixeu macerar el pollastre (o millor la gallina) en vinagre i sal durant una bona estona.
Mentrestant, poseu un cassó al foc amb aigua i una fulla de culantro, l'all matxucat, un tros de nyam ratllat i un altre tros de nyam tallat.
Quan bulli, afegiu-hi el pollastre i l'orenga. Deixeu que faci xup-xup fins que sigui ben tendre.
Mentrestant, poseu un cassó al foc amb aigua i una fulla de culantro, l'all matxucat, un tros de nyam ratllat i un altre tros de nyam tallat.
Quan bulli, afegiu-hi el pollastre i l'orenga. Deixeu que faci xup-xup fins que sigui ben tendre.