Salmorejo de maduixes
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Salmorejo de maduixes
- (per compartir)
- 1 kg de maduixes
- 4 llenques de pernil ibèric
- 6 ous de guatlla durs
- 1 cullerada de polpa de pebrot vermell
- 4 llesques de pa sec
- molla de pa sec
- vinagre de maduixes
- aigua
PREPARACIÓ
1. Posem una planxa al foc i col·loquem les llenques de pernil perquè es facin cruixents a foc molt lent.
2. Passem les maduixes per la liquadora per obtenir-ne el suc.
3. Afegim al suc de maduixes un raig de vinagre de maduixes, una cullerada de polpa de pebrot i el pa sec ratllat. Barregem bé tots els ingredients.
4. Tallem a trossets els ous de guatlla i els posem al fons d'uns gots amples.
5. Aboquem la barreja líquida dins dels gots i hi afegim un rajolinet d'oli d'oliva.
i hi col·loquem al damunt de tot el cruixent de pernil.
2. Passem les maduixes per la liquadora per obtenir-ne el suc.
3. Afegim al suc de maduixes un raig de vinagre de maduixes, una cullerada de polpa de pebrot i el pa sec ratllat. Barregem bé tots els ingredients.
4. Tallem a trossets els ous de guatlla i els posem al fons d'uns gots amples.
5. Aboquem la barreja líquida dins dels gots i hi afegim un rajolinet d'oli d'oliva.
i hi col·loquem al damunt de tot el cruixent de pernil.